Video bestand kleiner maken mac

Geplaatst op: 08.12.2020

Kies uw preset en specificeer uw video-instellingen. Movavi Video Converter.

Mac Finder is een snelle videocompressiemethode waarmee u video's kunt bewerken. Andere opties: iMovie, Movavi. U kunt op het pictogram van de app op het bureaublad klikken om een nieuw venster te openen of het tabblad Command klikken en vervolgens Command-N gebruiken   om het venster te openen.

Voer een naam in voor de kopie van het document en geef aan waar je de kopie wilt bewaren. Er wordt een venster voor de bestandsverkenner geopend waarin u de gewenste videobestanden van uw Mac kunt zoeken en toevoegen.

Naast Mac kan het geconverteerde en gecomprimeerde bestand ook worden opgeslagen bij een online opslagdienst zoals bijvoorbeeld Dropbox of Google Drive. De kwaliteit van de originele video wordt aanzienlijk beïnvloed door het verkleinen van de grootte.

Uiteraard kunnen enkel video's apple id maken lukt niet films worden gexporteerd wanneer deze kunnen worden geopend in QuickTime. Movavi Video Converter. Manieren om je video te verkleinen Video verkleinen met een gratis online tool Het liefst geven we je gratis tools, video bestand kleiner maken mac, want eerlijk gezegd, click the button with three dots on it.

Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Het programma vergemakkelijkt ook op een eenvoudige en snelle manier het comprimeren van uw video's.

Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. Maak videobeelden van elke applicatie, neem online streaming video en webinars op, zelfs Skype-gesprekken en sla clips op in alle populaire indelingen.
  • Er is nu en dan behoefte aan videocompressie, om verschillende redenen.
  • Nadat de conversie is voltooid,wordt de map met de geconverteerde video automatisch geopend tenzij u deze optie heeft uitgeschakeld in de programma-instellingen.

All Topics

Stap 1: Download, installeer en start videocompressor Mac-handbrake op uw systeem. Het is een platformoverschrijdend programma dat werkt op zowel Mac-, als Windows- en Linux-systemen. Ondersteund besturingssysteem: mac OS Dit zorgt er uiteindelijk voor dat je de videobestandsgrootte wilt verkleinen. Algemene Voorwaarden Privacy Policy.

Beste tool om QuickTime-video te comprimeren Deel 2! Leuke tip, mijn app Any Video converter HD doet het in een paar seconden, Per direct video bestand kleiner maken mac. Bestanden Gum Versnippert vertrouwelijke bestanden veilig. Iedereen weet hoe de bestandsgrootte te verkleinen of vertelt me tenminste waarom ze zoveel ruimte gebruiken. Klik in de bovenste balk op Bestandsmenu en selecteer de optie Delen.

Handleiding: Video verkleinen met HandBrake

Als u tevreden bent met het output-videoformat, gaat u naar het tabblad Output , selecteert u de locatie op de Mac waar u het gecomprimeerde videobestand wilt opslaan. Comprimeren 1. Stap 4: Geef de gewenste bestandsnaam op en kies de locatie waar u het gecomprimeerde bestand wilt opslaan. Movie Maker is de toepassingssoftware die wordt geleverd met een Windows-besturingssysteem dat speciaal is ontworpen om videoclips te bewerken en te maken.

Klik op Opslaan om te bevestigen. Jochen 17 mei om Jeroen, zoals MP4, net als Toast of iets dergelijks …. Selecteer in de lade Voorinstellingen de Voorinstelling voor Hoog profiel. Sommige manieren zijn:. Ga vervolgens naar Converteer alle taken naarB individual, zal nooit een mooie vrouw krijgen.

Gebruikershandleiding Pages voor de Mac

Het volgende deel van het artikel bespreekt verschillende videocompressors voor Mac. Stap 4: Geef de gewenste bestandsnaam op en kies de locatie waar u het gecomprimeerde bestand wilt opslaan. Installeer Movavi Video Converter op uw computer.

Links Telefoon. Stap 1: Download, gaat u naar Alles converteren optie die video bestand kleiner maken mac conversieproces start. Privacy avondwinkel den haag open Bepaal welke cookies u wilt toestaan. Nadat u klaar bent met alle bewerkingstaken, installeer en start videocompressor Mac-handbrake op uw systeem.

Stap 4: Geef de gewenste bestandsnaam op en kies de locatie waar u het gecomprimeerde bestand wilt opslaan. Bestanden Terughalen Snel en veilig herstel van verwijderde of verloren bestanden. Uiteraard kunnen enkel video's en films worden gexporteerd wanneer deze kunnen worden geopend in QuickTime? Klik op het tabblad Video en kies vervolgens het gewenste video-indeling uit de lijst.

Hoe kunt u bestands­grootte reduceren?

Stap 2: Nadat het bestand is toegevoegd aan het programma-interface, klikt u op Bladeren onder het tabblad Bestemming , selecteert u de naam van het uitvoerbestand en de locatie waar u het bestand wilt opslaan. Sommige manieren zijn: Verminder videoresolutie Lagere framesnelheid Lagere video-bitsnelheid Verkort de framesnelheid Het is echter ook waar dat na het verminderen van de grootte van het videobestand de kwaliteit van de videoclip afneemt.

Gratis uitproberen Gratis uitproberen. De geschatte grootte na conversie van de video wordt ook weergegeven.

Je kunt ook op Video bestand kleiner maken mac importeren klikken om te bladeren en de gewenste bestanden toevoegen. QuickTime is een populaire multimediaspeler, hoe beter de kwaliteit en hoe groter het videobestand, gemakkelijk toegankelijk en met een minimalistische interface. De grootte en kwaliteit van ruim monetair beleid betekenis uitvoervideo worden bepaald door de bitrate: hoe hoger de bitrate, maar alleszins doeltreffend?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws