Welke vissen bij kempvis

Geplaatst op: 09.12.2020

Om je alvast inzicht te geven in wie er allemaal in jouw aquarium kan gaan zwemmen, stellen wij je van de bekendste en grootste visfamilies telkens één vertegenwoordiger voor:. Daarnaast heeft een Betta behoefte aan planten of andere decoratie  waar hij in kan schuilen.

Een lichte bodem kan namelijk als stressvol worden ervaren door de Betta. Dat komt helaas ook voor. Mannetjes: ca. Bovendien zijn gevechten waarbij de vissen voortijdig uit elkaar worden gehaald wel wettelijk toegestaan.

Ik voer mijn Betta ongeveer 8 Hikari pellets in de ochtend en hetzelfde in de avond.

Cichlids forever. Aanbevolen producten. You haven't joined any rooms. De Siamese Kempvis kan het beste gewoon met een tropische vlok zoals Tetramin worden gevoerd? Veel beter is het wanneer de mannetjes elk in een kleine tank worden gehouden met filter of filtratiesysteem, welke vissen bij kempvis. Kijk ook eens bij Bol. Het is vooral erg zielig.

Vallisneria is hier bijvoorbeeld ideaal voor. En dan welke?
  • Ik zou een redelijk rustig en klein schooltje vissen bij nemen, niet te druk, voor het geval dat de Kempvis zich niet prettig voelt, het zijn gevoelige vissen die om niks dood kunnen gaan.
  • Dit waren oranje vissen met een zwarte stip een groepsvisje. Sera Koi Royal Mini Granulaat.

Over de Siamese Kempvis (Betta Splendens)

Log in Registreer. Kies dan voor één man met minimaal 3 vrouwtjes. Het is een fabeltje dat een betta in een jampotje gehouden kan worden.

Re: kempvis en andere vissen Bericht door ahuibers » 11 jun Zijn het sherriebarbelen? Het gaat best rustig tot nu toe. Bij goede verzorging kun je merken, hoe het mannetje een schuimnest bouwt en de broedzorg op zich neemt.

Marco Well-known member! Forums Wat is er nieuw Aanmelden Registreren. Zo worden de eitjes bevrucht. Lid geworden 18 oktober Berichten 3, moeten de mannetjes worden gescheiden. Lid geworden 5 februari Berichten Locatie Tilburg. Verder begeven ze zich vooral in relatief ondiep water.

Navigatiemenu

Mijn advies is minimaal een aquarium van 40 liter of meer met een klein binnenfilter of sponsfilter. Je ontkomt er dus haast niet aan dat je op een dag ook een kempvis zal moeten laten inslapen. Preis Aquaristik Zeezout. Anders zwemmen ze de rustige, meestal bovenzwemmende Betta in de weg.

Voorbeelden van dit soort vissen zijn sumatranen en cichliden. Ze zullen vechten totdat er n het leven laat. Mijn advies is minimaal een aquarium van 40 liter of meer met een klein binnenfilter of sponsfilter. Totaal: 0 leden: 0, gasten: 0. Juwel Malawi C.

Wat heb je allemaal nodig voor een Betta?

Hoe hongerig en zielig je Betta ook lijkt te zijn, hij kan prima twee dagen zonder eten als het moet. Want die beziet de Betta-man als concurrenten, met alle gevolgen van dien. In de dierenwinkel of aquariumspeciaalzaak zie je dan ook vaak meerdere vrouwtjes bij elkaar in een bak.

Dit is niet voor niets, de Betta kan niet met alle vissen gehuisvest worden. Mannetjes onder elkaar zijn agressief, daarom moeten mannetjes altijd door meerdere vrouwtjes vergezeld zijn.

Ik heb daar nog een schooltje rasbora merah bij van 8 stuks? Om je alvast inzicht te geven in wie er allemaal ariel pods voor witte was jouw aquarium kan gaan zwemmen, Locatie Goes. By Jelle van den Brink. Lid geworden 18 oktober Berichten 3, welke vissen bij kempvis, stellen wij je van de bekendste en grootste visfamilies telkens n vertegenwoordiger voor:.

Gaat het om alleen n mannetje of alleen een paar vrouwtjes, dan voldoet een aquarium van 54 liter welke vissen bij kempvis 30 30 cm.

Dat neemt echter niet weg dat ze nog steeds voor komen. Nwe berichten Nieuw Realtime Update scherm Overzicht nwe berichten etc. Bericht door Rody » 11 jun

Gaat het om alleen n mannetje of alleen een paar vrouwtjes, dan voldoet een aquarium van 54 liter 60 30 30 cm. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser welke vissen bij kempvis Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken!

Een verwarmingselement of verwarmd water zou nog beter zijn, maar dat is vaak lastiger haalbaar in een winkel.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws