Www eindhovens dagblad nl vakantieservice

Geplaatst op: 12.11.2020

Medewerkers die ook maar enigszins ziek lijken blijven thuis, we werken met zo min mogelijk mensen en er is zo min mogelijk contact tussen mensen. Ik wil geen nieuwsmeldingen meer ontvangen. Ik ben vergeten aan welk e-mailadres mijn abonnement is gekoppeld.

Klik tenslotte op 'Koppel mijn abonnement'. Onze computer met spraakherkenning helpt u binnen 1 minuut als u uw postcode en de datum van uw niet bezorgde krant inspreekt. Op zaterdag ontvangt u bovendien binnen 30 minuten na uw melding een e-mail met een persoonlijke tegoedbon. Heeft u geen krant of een verkeerde krant ontvangen, of mist u een bijlage? Na aanvang van uw abonnement kunt u direct een account aanmaken en gebruik maken van de digitale producten van het ED. Het ED wordt op maandag tot en met vrijdag voor Met Topics leest u het nieuws uit 13 toonaangevende kranten en kunt u eenvoudig alles volgen over die onderwerpen die u het meest interesseren.

Hoe krijg ik toegang tot de digitale producten van het ED. Distributie volgt de RIVM-richtlijnen en nemen hyginemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Dit betekent dat uw abonnementsnummer is gekoppeld aan een account met een ander e-mailadres, www eindhovens dagblad nl vakantieservice.

Ik heb al een account. Tijdens uw vakantieperiode kunt u Brabants Dagblad digitaal lezen en betaalt u het overeengekomen abonnementstarief.

Klik vervolgens op het tabblad 'Account', kies 'Wachtwoord wijzigen' en volg de instructies.
  • Op welke apparaten kan ik Topics lezen? Het nummer staat ook in de bevestiging van uw abonnement.
  • Direct na uw aanvraag ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Eindhovens Dagblad bezorging

U kunt ed. Ik ben ingelogd, maar krijg toch geen toegang tot alle artikelen. Neem dan contact op met onze Klantenservice. U kunt dan klikken op 'toestaan' of 'blokkeren'. U heeft een abonnement op de krant voor 6 dagen per week en u gaat langer dan 6 aaneengesloten dagen op vakantie.

Zowel Digitaal Basis als Digitaal is elke maand opzegbaar.

  • Uw abonnement dient gekoppeld te zijn aan uw account.
  • Kiest u voor deze opties dan is uw abonnementsprijs dus hoger dan het reguliere tarief.

Wilt u gebruik maken van onze vakantieservice. Heeft u geen krant of een verkeerde krant ontvangen, of mist u een bijlage. U kunt direct zelf een nieuw wachtwoord instellen en bevestigen. Mijn abonnementsnummer of postcode wordt niet geaccepteerd in mijn account. Mijn bezorger heeft schade veroorzaakt. Veelgestelde vragen.

Direct naar

Is dat mogelijk? Het is afhankelijk van uw abonnementsvorm wat u wel of niet digitaal kunt lezen. U kunt uw vakantieonderbreking altijd drie werkdagen van tevoren annuleren.

Ik heb al een account. Laat uw krant tijdens uw vakantie bezorgen bij familie www eindhovens dagblad nl vakantieservice vrienden. Uw vakantieperiode mag niet langer dan 90 dagen per kalenderjaar duren en niet korter dan 7 dagen. Op basis van uw postcode kunnen wij u precies vertellen welke editie van het ED wij bij u kunnen gratis cursus nederlands voor spaanstaligen. Terug naar Stuur uw krant op vakantie met de ED Vakantieservice.

Wilt u uw abonnement wijzigen of opzeggen, dan verzoeken wij u dit uiterlijk 1 maand voor het einde van de abonnements- of actieperiode aan ons door te geven. Het omvat, naast het ED, de volgende titels:. Kijk dan bij de veelgestelde vragen over account.

  • Uw melding zal direct worden doorgegeven aan de distributie-afdeling, zodat we de bezorging van uw krant snel kunnen verbeteren.
  • Kies  Instellingen  en ga naar  Meldingen en acties.
  • Heeft u onze app al gedownload op uw mobiele telefoon?
  • Wat nu?

U kunt tijdens kantooruren contact opnemen met de Klantenservice via - www eindhovens dagblad nl vakantieservice. Klik op deze link en vul uw abonnementsnummer in. Tik daarop. Vul uw abonnementsnummer en postcode in. Wanneer u de krant laat bezorgen op een ander costa del sol haarlem lounge, dan kan dit alleen in het gebied waar het Brabants Dagblad bezorgd wordt. In  Explorer  klikt u op de menu-knop de drie puntjes naast elkaar rechtsboven in de hoek van de browser.

Onze excuses voor het ongemak. U ziet direct aan welk e-mailadres uw abonnement gekoppeld is. Direct na uw melding ontvangt u per e-mail een bevestiging.

Toon mij veelgestelde vragen over

We zijn bereikbaar tijdens kantooruren. Uw abonnementsnummer klantnummer staat ook bij elke afschrijving van uw bankrekening. Heeft u een digitaal abonnement zonder papieren krant , dan kunt u geen gebruik maken van onze vakantieservice. De advertentiemogelijkheden in de media van DPG Media combineren de sterke eigenschappen en het specifieke bereik van onze merken met de communicatiedoelstellingen van adverteerders.

Bovendien wordt er altijd gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding als u gebruik maakt van uw DPG Media account! Klik op deze link en vul uw abonnementsnummer in. Wilt u een regio verwijderen uit uw selectie.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws